Χειμώνας και δέρμα : συμβουλές για ένα λαμπερό πρόσωπο!!

Πολύ συχνά τους χειμωνιάτικους μήνες παρατηρούμε το δέρμα μας να αφυδατώνεται, να δείχνει πιο θαμπό και λιγότερο υγιές. Ακόμα και γυναίκες με λιπαρό συνήθως δέρμα μπορεί λόγω του κρύου και του ξηρού αέρα να νιώθουν το πρόσωπο τους να τις «τραβάει», να είναι ξηρό και χωρίς λάμψη.

Συχνά, ακόμα και οι πλέον ενυδατικές κρέμες και τα serum αδυνατούν να επιλύσουν το πρόβλημα αυτό με αποτέλεσμα οι πάσχοντες να ταλαιπωρούνται σε όλη τη διάρκεια των κρύων μηνών.
Το πρόβλημα έρχεται να λύσει η μέθοδος της ενέσιμης μεσοθεραπείας προσώπου. Με τη μέθοδο αυτή πολύτιμες βιταμίνες, αποστειρωμένο νερό και υαλουρονικό οξύ εισέρχονται στο δέρμα με τη βοήθεια μιας ειδικής συσκευής microneedling.

Η διαδικασία κρατάει ένα τέταρτο, είναι απόλυτα ανώδυνη και μετά από αυτήν μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητές σας. Επιπλέον, ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από τις ανάγκες του κάθε προσώπου.

Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι θεαματικό!! Το δέρμα ενυδατώνεται στα βαθύτερα στρώματά του, εκεί που καμία κρέμα δεν μπορεί να δράσει. Οι βιταμίνες που εισέρχονται δρουν αντιοξειδωτικά , ενώ το υαλουρονικό οξύ της μεσοθεραπείας δρα ως ενυδατικό και λιπαντικό συστατικό, βοηθά στην αναγέννηση των δερματικών κυττάρων και λειαίνει όλες τις λεπτές ρυτίδες του προσώπου και εξαλείφει την αφυδάτωση.

Εμπλουτισμένο και ανανέωμένο το δέρμα δείχνει εντυπωσιακά λαμπερό, νεανικό και φωτεινό μετά από κάθε μεσοθεραπεία προσώπου, ενώ αν χρειάζεται μπορούμε να προσθέσουμε και πολύτιμα αντιγηραντικά και συσφιγκτικά συστατικά στη θεραπεία, στοχεύοντας παράλληλα με την ενυδάτωση και στον τομέα της αντιγήρανσης!

Για περισσότερες πληροφορίες και προσφορές επικοινωνήστε μαζί μας στο Δερματολογικό Κέντρο Βορείων Προαστίων, τηλ : 212 100 7848.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *