Ενυδάτωση του δέρματος το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που το δέρμα μας περισσότερο από κάθε άλλη περίοδο πλήττεται από τη δράση της UV-ακτινοβολίας και τις υψηλές θερμοκρασίες, με αποτέλεσμα να αφυδατώνεται, να δείχνει ξηρό και θαμπό, ενώ λεπτές ρυτίδες κάνουν την εμφάνισή τους.

Για την αντιμετώπιση των παραπάνω φαινομένων απαραίτητη είναι πέρα από τη χρήση αντηλιακών προϊόντων και την καθημερινή κατανάλωση νερου ( 8-10 ποτήρια), και η βαθιά ενυδάτωση. Στις θεραπείες βαθιάς ενυδάτωσης ανήκουν κρέμες, μάσκες και οροί που παρέχουν την πολύτιμη υγρασία που χρειάζεται το δέρμα, αλλά και η πιο εξειδικευμένη μεσοθεραπεία του δέρματος.

Με τη μέθοδο αυτή, πολυτιμο νερό, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά στοιχεία και υαλουρονικό οξύ εισέρχονται στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος, όπου υπάρχουν και οι βασικότερες ανάγκες ενυδάτωσης και αναδόμησης. Με το πέρας της θεραπείας το δέρμα δείχνει άμεσα φρέσκο, λαμπερό, φωτεινό και κυρίως βαθιά ενυδατωμένο. Η εφαρμογή είναι τελείως ανώδυνη με τη χρήση ειδικού μηχανήματος, δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης, ενώ το αποτέλεσμα της βαθιάς ενυδάτωσης και λάμψης διαρκεί όλους τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου είναι και εντονότερη η φωτοέκθεση.