Κορίνα Τζίμα

Η Δρ. Κορίνα Τζίμα είναι Δερματολόγος-Αφρoδισιολόγος, Αριστούχος απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Ειδικεύτηκε με υποτροφία του Ιδρύματος «Αλέξανδρος Ωνάσης» στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας στο Stadtklinikum Hanau-Academic Hospital of The W.Goethe University of Frankfurt.

Είναι υπ. Διδάκτορας Δερματολογίας της Ιατρικής Σχολής του Münster της Βόρειας Γερμανίας, ενώ έχει εξειδικευτεί στο χώρο της Δερματοχειρουργικής και της Αισθητικής Χειρουργικής και Δερματολογίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο της χειρουργικής αποκατάστασης καρκίνων δέρματος, της Αισθητικής χειρουργικής και της laser Επεμβατικής δερματολογίας.

Επιπλέον, στα αντικείμενα εξειδίκευσής της ανήκουν η αντιμετώπιση της Ψωρίασης, η Παιδοδερματολογία, οι παθήσεις Ονύχων ( ονυχομυκητιάσεις, ονυχοδυστροφίες κ.α.) και Τριχών (Αλωπεκίες, Διάχυτη Απώλεια Τριχώνκ.α.), καθώς και η Ψυχοδερματολογία με ιδιαίτερη έμφαση στην αντιμετώπιση του χρόνιου κνησμού.

Αρθρογραφεί σε πολλά ιατρικά και μη περιοδικά για θέματα υγείας που αφορούν στην κλινική, χειρουργική και αισθητική δερματολογία, ενώ είναι παράλληλα Ομιλήτρια σε πολυάριθμα ιατρικά επιστημονικά συνέδρια.

Κορίνα Τζίμα

Δερματολόγος-Αφρoδισιολόγος