Αντιμετωπίστε την τριχόπτωση και τις αλωπεκίες με την εξειδικευμένη φροντίδα της Κορίνας Τζίμα. Αποκτήστε εξατομικευμένες λύσεις για υγιή και πλούσια μαλλιά.

Δείτε και τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας εδώ.

Τεχνικές διάγνωσης και θεραπείας για τριχόπτωση και αλωπεκίες.

Η τριχόπτωση και οι αλωπεκίες αντιμετωπίζονται στο Δερματολογικό Κέντρο Βορείων Προαστίων με τη χρήση των πιο εξελιγμένων ιατρικών μεθόδων όσον αφορά στη διάγνωση και θεραπεία όλων των μορφών τους, όπως της ανδρογεννετικής αλωπεκίας, της διάχυτης τριχόπτωσης, της γυροειδούς αλωπεκίας κ.α.

Με όπλο μας για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης τις νεότερες διαγνωστικές μεθόδους της Τριχοσκόπησης, αλλά και της διενέργειας Τριχοριζογράμματος μπορούμε πλέον να κάνουμε μια λεπτομερή μικροσκοπική ανάλυση της δομής της τρίχας του ασθενούς, μέσω της οποίας καταλήγουμε στη διάγνωση της πάθησης από την οποία πάσχει.

Επιπλέον, οι διαγνωστικές μέθοδοι της Τριχοσκόπησης και του Τριχοριζογράμματος μας δίνουν πολύτιμα στοιχεία και για τη θεραπευτική αντιμετώπιση της κάθε πάθησης ξεχωριστά.

Ανάλογα με τη βαρύτητα και τις ιδιαιτερότητες του κάθε περιστατικού τριχόπτωσης παρέχεται η πλέον κατάλληλη και επιστημονικά τεκμηριωμένη μέθοδος αντιμετώπισης. Με τον τρόπο αυτό επιλέγουμε ανάμεσα στις μεθόδους της τοπικής ή συστηματικής αγωγής, όπως και σε συνδυασμούς αυτών, προκειμένου να επιτύχουμε γρήγορη, μακρόχρονη και εντυπωσιακή βελτίωση του προβλήματος.

Επιπλέον, η Τριχόπτωση στο Δερματολογικό μας Κέντρο αντιμετωπίζεται με τη μέθοδο της Μεσοθεραπείας Τριχωτού Κεφαλής. Μέσω αυτής της θεραπείας πολύτιμα συστατικά, όπως βιταμίνες, αμινοξέα και θρεπτικά πεπτίδια εγχύονται με μια ειδική, ανώδυνη τεχνική στο δέρμα του τριχωτού της κεφαλής, με αποτέλεσμα την ενεργοποίηση των κυττάρων του θύλακα της τρίχας, την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και την εμφάνιση νέων υγιών τριχών στις πάσχουσες περιοχές.

Εξάλλου, σε πιο σοβαρές περιπτώσεις τριχόπτωσης και αλωπεκιών επιλέγεται η μέθοδος της Αυτόλογης Μεσοθεραπείας - PRP, με την οποία, αυξητικοί παράγοντες συλλέγονται με ειδικές μεθόδους από το αίμα του ίδιου του ασθενούς, φιλτράρονται με τη μέθοδο της φυγοκέντρησης και ενίονται στο τριχωτό προκειμένου να επιτύχουν τον εντυπωσιακό πολλαπλασιασμό και την ενεργοποίηση των τριχοθυλακίων, την αύξηση του αριθμού των τριχών και τη βελτίωση του πάχους και της ποιότητάς τους.

Αποτελεσματικότητα της Μεσοθεραπείας του Τριχωτού της Κεφαλής.

Η Μεσοθεραπεία του Τριχωτού, χάρη στη διαδερμική έγχυση ουσιών, επιτρέπει την άμεση δράση τους απευθείας στον στόχο, το θύλακα της τρίχας. Έτσι, από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες, γίνεται εμφανής η μείωση της τριχόπτωσης και η ενδυνάμωση της τριχοφυΐας.

Σε κάθε περίπτωση γίνονται από την ειδικό Δρ. Τζίμα εξατομικευμένες παρακολουθήσεις του κάθε ενδιαφερόμενου και σχεδιάζεται σε συνεργασία με τον ασθενή το θεραπευτικό πλάνο με στόχο τη βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων και τη μακρόχρονη συντήρηση τους.

Korinatzima.gr
Ώρες Ιατρείου:

Δευτερα : 15:00-21:00
Τριτη και Πεμπτη : 10:00-14:00 & 17:00-21:00
Τεταρτη και Παρασκευη: 10:00-18:00