Ζήστε την ανανέωση με τα απορροφήσιμα νήματα προσώπου και σώματος από την Κορίνα Τζίμα. Η εξειδικευμένη φροντίδα μας εγγυάται φρέσκια και νεανική εμφάνιση.

Δείτε και τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας εδώ.

aporrofisima_nimata_upiresia_korina_tzima_1

Τι είναι τα νήματα για πρόσωπο και σώμα;

Τα απορροφήσιμα νήματα προσώπου και σώματος αποτελούν πλέον την πιο εξελιγμένη τεχνικά και αναίμακτη μέθοδο για την επίτευξη του αποτελέσματος lifting σε πρόσωπο, λαιμό και σώμα χωρίς τη χρήση νυστεριού.

Με τη μέθοδο αυτή απορροφήσιμα νήματα τύπου PDO, αλλά και νήματα ανόρθωσης τύπου COGs τοποθετούνται στις περιοχές όπου επιθυμούμε ανόρθωση λόγω χαλάρωσης και απώλειας όγκου, τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα.

Με ποια διαδικασία τοποθετούνται τα νήματα για πρόσωπο και σώμα;

Η μέθοδος είναι γρήγορη, αναίμακτη, ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής. Τα απορροφήσιμα νήματα προσώπου και σώματος τοποθετούνται στις περιοχές όπου επιθυμούμε να επέμβουμε, κατω από την επιφάνεια του δέρματος, οπότε και δεν είναι ορατά. Με την ειδική τεχνική μας η τοποθέτησή τους επιτυγχάνει την άμεση ανόρθωση και διόρθωση της πάσχουσας περιοχής, ενώ στην πορεία τα νήματα απορροφώνται από τον ίδιο τον οργανισμό.

Επιπλέον το αποτέλεσμα συνεχίζει διαρκώς να βελτιώνεται στην πορεία των ημερών, καθώς τα απορροφήσιμα νήματα και τα νήματα ανόρθωσης, πέραν της άμεσης ανόρθωσης και βελτίωσης του αισθητικού αποτελέσματος, διεγείρουν και τη σύνθεση κολλαγόνων ινών από το ίδιο το δέρμα, με αποτέλεσμα 3 μήνες μετά την τοποθέτησή τους, η αισθητική βελτίωση να είναι άριστη.

aporrofisima_nimata_upiresia_korina_tzima_2
aporrofisima_nimata_upiresia_korina_tzima_3

Αποτελέσματα χρήσης νημάτων για πρόσωπο και σώμα.

Το αποτέλεσμα lift μετά την τοποθέτηση νημάτων για πρόσωπο είναι ορατό και εντυπωσιακό στις περιοχές χαλάρωσης και πτώσης του προσώπου, στις ρυτίδες του λαιμού, το διπλοσάγωνο και το περίγραμμα του προσώπου που βελτιώνονται άμεσα και εντυπωσιακά με συνέπεια το δέρμα να δείχνει φρέσκο, νεανικό, σφριγηλό και ανορθωμένο χωρίς τη χρήση νυστεριού. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι όσο βαρύτερο το πρόβλημα και εντονότερη η χαλάρωση, τόσο πιο εντυπωσιακή είναι η βελτίωση με τη μέθοδο αυτή.

Παράλληλα και στο σώμα η τοποθέτηση νημάτων βελτιώνει εντυπωσιακά και επιτυγχάνει σύσφιξη στις περιοχές χαλάρωσης όπως τα μπράτσα, η κοιλιά, οι μηροί και οι γλουτοί με αποτέλεσμα μια συνολική, απόλυτα ασφαλή και αναίμακτη γλυπτική του σώματος.

Korinatzima.gr
Ώρες Ιατρείου:

Δευτερα : 15:00-21:00
Τριτη και Πεμπτη : 10:00-14:00 & 17:00-21:00
Τεταρτη και Παρασκευη: 10:00-18:00