Ζήστε τη φυσική ανανέωση με την αυτόλογη μεσοθεραπεία (PRP) της Κορίνας Τζίμα. Εξειδικευμένη φροντίδα για λαμπερό και υγιές δέρμα.

Δείτε και τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας εδώ.

autologi_mesotherapeia_prp_upiresia_korina_tzima_3

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία: Μέθοδος εφαρμογής

Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία με τη μέθοδο Platelet-Rich Plasma (PRP) στηρίζεται στην εφαρμογή αυξητικών παραγόντων που υπάρχουν στο αίμα του ίδιου του ασθενούς. Αφού λοιπόν ληφθεί μια πολύ μικρή ποσότητα αίματος από τον ασθενή ακολουθεί η φυγοκέντρηση και η ειδική ενεργοποίηση των ανωτέρω παραγόντων.

Η εφαρμογή των ειδικών παραγόντων της Αυτόλογης Μεσοθεραπείας γίνεται με μια ειδική, ανώδυνη ενέσιμη τεχνική σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό και την περιοχή του ντεκολτέ.
Το αποτέλεσμα είναι να ενεργοποιούνται τα βλαστοκύτταρα του δέρματος με συνέπεια την περαιτέρω αναγέννηση των δερματικών κυττάρων και κολλαγόνων ινών, καθώς και την επιδιόρθωση βλαβών στην αρχιτεκτονική των δερματικών στιβάδων.

Στο τέλος της Αυτόλογης μεσοθεραπείας (PRP) το δέρμα ανανεώνεται εντυπωσιακά , αποκτώντας μια ιδιαίτερα ελαστική υφή, ενώ παράλληλα αυξάνει η διαύγεια και η φωτεινότητά του.

Τα κυριότερα πλεονεκτήματα της θεραπείας PRP είναι:

• Η μεγάλη διάρκεια των αποτελεσμάτων που μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να ξεπεράσει τον 1 χρόνο.
• Αναδομεί την επιδερμίδα με φυσικό τρόπο χωρίς να αλλοιώνει την εκφραστικότητα του προσώπου.

• Η εφαρμογή της είναι εύκολη και ασφαλής. Καθώς το πλάσμα που ενιέται για τη θεραπεία προέρχεται από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο, η πιθανότητα εμφάνισης ανεπιθύμητων ενεργειών εκμηδενίζεται.

• Εκτός από την ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου, η θεραπεία είναι ιδιαίτερα ευεργετική στις ζωτικές λειτουργίες του δέρματος – καλύτερη θρέψη και οξυγόνωση της επιδερμίδας.

• Δεν «γεμίζει» αλλά αναδομεί τις ρυτίδες από μέσα προς τα έξω, προκαλώντας την εξάλειψη τους.

autologi_mesotherapeia_prp_upiresia_korina_tzima_2
autologi_mesotherapeia_prp_upiresia_korina_tzima_1

Διάρκεια

Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία είναι μία μη επεμβατική θεραπεία σύντομη και ανώδυνη που γίνεται στο Δερματολογικό μας Κέντρο, με εντυπωσιακά αποτελέσματα που διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, συνήθως 12-18 μήνες.
Το πρόγραμμα εφαρμογής της μεθόδου διαμορφώνεται ύστερα από συζήτηση του εκάστοτε ασθενούς με την Δρ. Κορίνα Τζίμα, με βάση τις εξειδικευμένες δερματικές ανάγκες για λάμψη, σύσφιξη και ενυδάτωση.

Συνδύασε την Μεσοθεραπεία Προσώπου με μια ενυδατική θεραπεία και δες το πρόσωπό σου να λάμπει!

Korinatzima.gr
Ώρες Ιατρείου:

Δευτερα : 15:00-21:00
Τριτη και Πεμπτη : 10:00-14:00 & 17:00-21:00
Τεταρτη και Παρασκευη: 10:00-18:00