Η Δερματοχειρουργική από την Κορίνα Τζίμα προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις για την ανανέωση και αισθητική επανόρθωση του δέρματος. Εμπιστευθείτε μας για ασφαλή και επαγγελματική φροντίδα.

Δείτε και τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας εδώ.

dermatoxeirourgiki_upiresia_korina_tzima_1

Η Δερματοχειρουργική εξειδίκευση περιλαμβάνει όλο το φάσμα διάγνωσης και χειρουργικής αντιμετώπισης καλοήθων, αλλά και κακοήθων δερματικών βλαβών.

Στο Δερματολογικό μας Κέντρο χρησιμοποιούμε τις πλέον εξελιγμένες μεθόδους της Αισθητικής Χειρουργικής, για ένα άριστο ιατρικό και παράλληλα αισθητικό αποτέλεσμα.

Γιατί είναι τόσο σημαντικός ο ρόλος της Δερματοχειρουργικής.

Τις τελευταίες δεκαετίες και με δεδομένη την αύξηση της έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία στον ελεύθερο μας χρόνο, αλλά και εξαιτίας των περιβαλλοντικών αλλαγών που έχουν επέλθει, παρατηρείται μια σημαντικότατη αύξηση της συχνότητας των καρκίνων του δέρματος.

Πρόκειται για ιδιαίτερα επιθετικές μορφές καρκίνου που αναπτύσσονται είτε σε προϋπάρχοντες σπίλους-ελιές, είτε σε απόλυτα φυσιολογικό δέρμα μετά από έντονη και παρατεταμένη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, ενώ συνδυαστικά σημαντικό ρόλο παίζουν και άλλοι περιβαλλοντικοί παράγοντες, όπως και η κληρονομικότητα.

Η πρόληψή τους μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την έγκαιρη διάγνωση των πρόωρων μορφών, καθώς και με τη Δερματοχειρουργική αφαίρεσή τους.

dermatoxeirourgiki_upiresia_korina_tzima_3
dermatoxeirourgiki_upiresia_korina_tzima_2

Νεότερες τεχνικές Δερματοχειρουργικής.

Στο Δερματολογικό μας Κέντρο έχουμε εξειδικευτεί στις πιο σύγχρονες μεθόδους διάγνωσης με τη χρήση ηλεκτρονικού δερματοσκοπίου, με το οποίο γίνεται ενδελεχής εξέταση της κάθε βλάβης, προκειμένου να διαγνωστούν ακόμα και οι πλέον πρόωρες προ-καρκινικές μορφές. Εν συνεχεία ακολουθεί η δερματοχειρουργική εξαίρεσή τους με τη χρήση των πλέον εξελιγμένων μεθόδων Δερματοχειρουργικής για την επί υγιών ορίων αφαίρεσή τους και τη μετέπειτα άριστη αισθητική αποκατάσταση.

Στο Κέντρο μας παρέχεται επιπλέον ένα ολοκληρωμένο, τακτικό follow-up των ασθενών για τη μετέπειτα προσεκτική παρακολούθηση της υγείας του δέρματος τους.

Επιπρόσθετα όμως, και καλοήθεις δερματικές βλάβες που αναπτύσσονται με την ηλικία, όπως θηλώματα, σμηγματορροϊκές υπερκερατώσεις, αιμαγγειώματα, μπορούν να αφαιρεθούν με τη χρήση laser ή Αισθητικής Δερματοχειρουργικής , με άριστα αισθητικά αποτελέσματα, για την επίτευξη ενός καθαρού, όμορφου δέρματος.

Εξάλλου, και αγγειακές βλάβες που αναπτύσσονται με το πέρας της ηλικίας, όπως είναι τα κερασοειδή αιμαγγειώματα του δέρματος του κορμού, αλλά και οι κιρσοειδείς φλέβες των κάτω άκρων, αντιμετωπίζονται στο Δερματολογικό μας Κέντρο με τη χρήση συνδυασμού laser τεχνολογίας και ενέσεων σκληροθεραπείας για την αναίμακτη και οριστική εξαφάνισή τους.

Korinatzima.gr
Ώρες Ιατρείου:

Δευτερα : 15:00-21:00
Τριτη και Πεμπτη : 10:00-14:00 & 17:00-21:00
Τεταρτη και Παρασκευη: 10:00-18:00