Αντιμετωπίστε τους κιρσούς και τις ευρυαγγείες κάτω άκρων με την εξειδικευμένη φροντίδα της Κορίνας Τζίμα. Αποκτήστε όχι μόνο υγιή, αλλά και όμορφα πόδια.

Δείτε και τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας εδώ.

Γιατί εμφανίζονται.

Οι κιρσοί και ευρυαγγείες των κάτω άκρων αποτελούν ένα σημαντικό πρόβλημα, το οποίο με την πάροδο των ετών πολλοί άνθρωποι και κυρίως γυναίκες παρατηρούν στο δέρμα των ποδιών τους. Αν μάλιστα οι κιρσοί και ευρυαγγείες των κάτω άκρων δεν αντιμετωπιστούν εγκαίρως και αποτελεσματικά, τότε τείνουν να αυξηθούν σε αριθμό, αλλά και σε μέγεθος.

Βασικό παράγοντα για την εμφάνιση των ευρυαγγειών και των κιρσών κάτω άκρων αποτελεί η κληρονομικότητα, ενώ παράλληλα η αύξηση του σωματικού βάρους, η ορθοστασία και η εγκυμοσύνη επιβαρύνουν την κατάσταση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια αντιαισθητική εικόνα στο δέρμα των ποδιών με πολλαπλές ευρυαγγείες και κιρσοειδείς φλέβες.

Η κατάσταση αυτή εμφανίζει διάφορα στάδια κλινικής βαρύτητας, από το πιο ελαφρύ που είναι οι ευρυαγγείες στο δέρμα μέχρι το βαρύτερο που είναι η ύπαρξη φλεβικού έλκους στα σφυρά και υπέρχρωση του δέρματος.

Μέθοδοι αντιμετώπισης ευρυαγγειών και κιρσών κάτω άκρων.

Η οριστική αντιμετώπιση του προβλήματος γίνεται στο Δερματολογικό μας Κέντρο με την απόλυτα επιτυχημένη μέθοδο της σκληροθεραπείας σε συνδυασμό με το ND:YAG laser.

Η σκληροθεραπεία για ευρυαγγείες και κιρσούς κάτω άκρων αποτελεί μια απόλυτα ασφαλή, ανώδυνη μέθοδο, κατά την οποία ενέσιμο υλικό ενίεται εντός των κιρσοειδών φλεβών. Προκαλείται έτσι η άμεση σύγκλεισή τους, η απορρόφηση από τον οργανισμό και η οριστική εξαφάνισή τους. Η μέθοδος δεν ενέχει κανέναν κίνδυνο για τον ασθενή και μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε ηλικία, ανεξάρτητα με το πόσο παλιές είναι οι κιρσοειδείς φλέβες, ενώ ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριότητές του χωρίς περιορισμούς.

Συμπληρωματικά για τις ιδιαίτερα λεπτές, τριχοειδείς ευρυαγγείες, κατάλληλη μέθοδος θεραπείας είναι το ND: YAG laser, το ειδικό δηλαδή laser που εφαρμόζεται στο κέντρο μας και το οποίο μετά την εφαρμογή του προκαλεί τη μόνιμη καταστροφή και εξαφάνιση ακόμα και των πιο μικρών αραχνοειδών ευρυαγγειών και κιρσοειδών φλεβών.

Το αποτέλεσμα είναι πόδια νεανικά που δείχνουν ξεκούραστα με το δέρμα τους να είναι λείο και καθαρό από αντιαισθητικές κιρσοειδείς φλέβες και ευρυαγγείες.

Korinatzima.gr
Ώρες Ιατρείου:

Δευτερα : 15:00-21:00
Τριτη και Πεμπτη : 10:00-14:00 & 17:00-21:00
Τεταρτη και Παρασκευη: 10:00-18:00