Επαγγελματική φροντίδα για την αντιμετώπιση των κονδυλωμάτων από την Κορίνα Τζίμα. Αποκτήστε υγιή και όμορφα δέρματα με ασφάλεια.

Δείτε και τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας εδώ.

Τα κονδυλώματα είναι μικρά ογκίδια που εμφανίζονται στα γεννητικά όργανα της γυναίκας και του άνδρα και οφείλονται σε ιούς της οικογένειας των Ανθρώπινων Θηλωμάτων.

Μπορεί να είναι επίπεδα ή να προεξέχουν από το δέρμα, άλλοτε είναι μικρά σαν το κεφάλι μιας καρφίτσας και άλλοτε μεγαλύτερα, μεμονωμένα ή πολλά μαζί. Συνήθως έχουν ανώμαλη επιφάνεια και το χρώμα τους είναι ροζ ή στο χρώμα του δέρματος, ενώ επίσης πολλές φορές τα κονδυλώματα δεν φαίνονται με το μάτι αλλά γίνονται αντιληπτά μόνο με την αφή.

Πρόκειται στην ουσία για κατά κανόνα καλοήθεις βλάβες του δέρματος, αλλά επειδή μεταδίδονται εύκολα και πολλαπλασιάζονται θα πρέπει να αντιμετωπίζονται άμεσα. Οι παλαιότερες μέθοδοι με τις οποίες αντιμετωπίζονταν έως τώρα ήταν οι κρέμες. Στις μέρες μας ωστόσο η αντιμετώπισή τους γίνεται και με άλλες περισσότερο εξελιγμένες μεθόδους.

Τα κονδυλώματα, όπως και όλα τα υπόλοιπα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα διαγιγνώσκονται στο Δερματολογικό μας Κέντρο έγκαιρα και σωστά, με τη χρήση των πλέον σύγχρονων διαγνωστικών μεθόδων, με απόλυτη ασφάλεια και διακριτικότητα.

Επιπλέον στον τομέα της θεραπευτικής αντιμετώπισης παρέχεται όλο το εύρος των σύγχρονων θεραπειών για τα κονδυλώματα, από τις τοπικές και συστηματικές αγωγές, μέχρι τις πλέον σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισης με τη χρήση Laser και Κρυοχειρουργικής, ανάλογα με τη βαρύτητα και τις ιδιαιτερότητες του κάθε περιστατικού, μέχρι να επιτευχθεί η πλήρης ίαση.

Γυναικολογικός και μοριακός έλεγχος για κονδυλώματα

Συμπληρωματικά και σε συνεργασία με ομάδα εξειδικευμένων γυναικολόγων και κυτταρολόγων, στο Δερματολογικό μας Κέντρο διενεργούνται πλήρεις γυναικολογικοί έλεγχοι για τα κονδυλώματα, κυτταρικοί έλεγχοι για την ταυτοποίηση του υπεύθυνου HPV ιού, ενώ εφαρμόζονται και τακτικοί επανέλεγχοι για την αποφυγή του κινδύνου επανεμφάνισης των βλαβών και περαιτέρω ιογενούς μετάδοσης του HPV ιού, ο οποίος ευθύνεται για τη μετάδοση και εμφάνιση των κονδυλωμάτων μέσω της σεξουαλικής επαφής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: korinatzima.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο: 212-1007848.

Korinatzima.gr
Ώρες Ιατρείου:

Δευτερα : 15:00-21:00
Τριτη και Πεμπτη : 10:00-14:00 & 17:00-21:00
Τεταρτη και Παρασκευη: 10:00-18:00