Εμπιστευτείτε την ομάδα ειδικών του Δερματολογικού Ιατρείου Κορίνας Τζίμα για μια απόλυτα αποτελεσματική εμπειρία στη Laser Αποτρίχωση. Με χρήση προηγμένων τεχνικών, σας προσφέρουμε μια ασφαλή και αποτελεσματική λύση για μια μεταμορφωτική επιδερμίδα. Ανακαλύψτε τη χαρά της απαλότητας με τη Laser Αποτρίχωση στα Βόρεια Προάστια.

Δείτε και τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας εδώ.

Laser_upiresia_korina_tzima_1

H αποτρίχωση με laser εφαρμόζεται στο Δερματολογικό μας Κέντρο με τη χρήση του πιο εξελιγμένου τεχνολογικά laser Αλεξανδρίτη τελευταίας γενιάς, η οποία επιτυγχάνει μόνιμα αποτελέσματα.

Η μέθοδος αυτή της μόνιμης αποτρίχωσης με laser μπορεί να εφαρμοστεί σε γυναίκες και άνδρες και είναι απόλυτα ανώδυνη και ασφαλής σε όλες τις περιοχές του σώματος.

Οι πιο συχνές εφαρμογές αφορούν:
- Πρόσωπο, Μουστάκι, Πηγούνι, Φαβορίτες, Λαιμός
- Άκρα, Χέρια και Πόδια
- Μπικίνι και Ευαίσθητη Περιοχή
- Κοιλιά
- Μέση
- Γλουτοί
- Ώμοι
- Μασχάλη
- Στήθος
- Πλάτη

Πώς δρα η Αποτρίχωση με laser;

Η αποτρίχωση με laser υπερτερεί των άλλων μεθόδων, καθώς είναι η μόνη επιστημονικά αποδεκτή μέθοδος μόνιμης απαλλαγής από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Το ξυράφι και το κερί προκαλούν συχνά ερεθισμούς, θυλακίτιδα, αύξηση της τριχοφυΐας, επιδείνωση ευρυαγγειών, χαλάρωση δέρματος, κάτι που αποφεύγεται στην περίπτωση του laser.

Το laser απορροφάται από το θύλακα της τρίχας και προξενεί τη μόνιμη καταστροφή και εξαφάνισή της, με απόλυτη ασφάλεια για το δέρμα και τους υποκείμενους λεμφαδένες.

Laser_upiresia_korina_tzima_2
Laser_upiresia_korina_tzima_3

Πόσες συνεδρίες αποτρίχωσης με laser απαιτούνται;

H αποτρίχωση με laser καταστρέφει τις τρίχες εκείνες που κατά τη διάρκεια της θεραπείας βρίσκονται στη φάση ανάπτυξής τους.

Απαιτούνται κατά μέσο όρο 6 συνεδρίες αποτρίχωσης με laser για τις περιοχές του σώματος και 8-10 περιοχές για την περιοχή του προσώπου και το αποτέλεσμα είναι μόνιμο. Στα ενδιάμεσα των συνεδριών της αποτρίχωσης με laser δεν απαιτείται καμιά άλλη μέθοδος αποτρίχωσης, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί από την εφηβική ήδη ηλικία.

Πλεονεκτήματα της laser αποτρίχωσης.

Η αποτρίχωση με laser πλεονεκτεί έναντι των άλλων διαθέσιμων μεθόδων απομάκρυνσης της τριχοφυΐας στα εξής σημεία:

Έχει μόνιμο αποτέλεσμα.
Είναι επιστημονικά αποδεκτή.
Δεν προκαλεί θυλακίτιδες, ερυθρότητα, ευρυαγγείες.
Δεν υπάρχει κίνδυνος για δερματίτιδες και ερεθισμούς του δέρματος.
Είναι η πιο αποτελεσματική και ασφαλής μέθοδος αποτρίχωσης, ακόμη και στα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματος.
Στο τέλος των συνεδριών το δέρμα είναι πλέον πλήρως και μόνιμα αποτριχωμένο με εξαφάνιση των πόρων και των τριχών, έχοντας μια λαμπερή και λεία υφή.

Laser_upiresia_korina_tzima_4
Korinatzima.gr
Ώρες Ιατρείου:

Δευτερα : 15:00-21:00
Τριτη και Πεμπτη : 10:00-14:00 & 17:00-21:00
Τεταρτη και Παρασκευη: 10:00-18:00