Η Κορίνα Τζίμα προσφέρει εξειδικευμένη φροντίδα για ουλές ακμής. Ανακαλύψτε την επαγγελματική προσέγγιση για ανανεωμένο και υγιές δέρμα.

Δείτε και τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας εδώ.

Οι ουλές ακμής αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που απασχολεί μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού σχετικά με την υγεία και την εμφάνιση του δέρματός του, καθώς πολλές φορές μια βαριά ή παρατεταμένη ακμή μπορεί να αφήσει τα σημάδια της στο δέρμα.

Οι ουλές ακμής συνιστούν σημαντικό αισθητικό πρόβλημα, καθότι αλλοιώνεται η υφή του δέρματος, κυρίως του προσώπου, με αποτέλεσμα να δημιουργείται πολλές φορές ψυχολογική επιβάρυνση στους πάσχοντες στην καθημερινότητά τους, αλλά και στην επαφή με τους γύρω τους. Κατά συνέπεια αναζητούνται από όλο και περισσότερους πάσχοντες γρήγορες και ουσιαστικά αποτελεσματικές μέθοδοι αντιμετώπισης των ουλών ακμής, με μικρό χρόνο ανάρρωσης και τις ελάχιστες δυνατές παρενέργειες.

Οι μέχρι τώρα θεραπείες για τις ουλές ακμής και τα σημάδια του δέρματος παρουσίαζαν σοβαρά μειονεκτήματα, καθώς είτε δεν παρείχαν ικανοποιητική αισθητική βελτίωση του προβλήματος, είτε ο χρόνος ανάρρωσης ήταν ιδιαίτερα μακρύς με αποτέλεσμα ο ασθενής να απέχει από τις δραστηριότητες του, με αυξημένο μάλιστα τον κίνδυνο εμφάνισης παρενεργειών, όπως επιμολύνσεων και δυσχρωμιών.

Ουλές ακμής : Νεότερες μέθοδοι αντιμετώπισης για άριστο αισθητικό αποτέλεσμα

Την οριστική και απόλυτα επιτυχημένη λύση του προβλήματος των ουλών ακμής παρέχουμε πλέον σήμερα στο Δερματολογικό μας Κέντρο με τη μέθοδο του Fractional CO2 Laser, το οποίο αποτελεί τη νεότερη εξέλιξη που μας παρέχει η Ιατρική Τεχνολογία για την αντιμετώπιση του σημαντικού αυτού αισθητικού προβλήματος. Μέσω της τμηματικής δράσης της ακτίνας laser στις ουλές ακμής αποφεύγουμε τους έντονους ερεθισμούς όπως ίσως συνέβαινε στα laser παλαιότερης τεχνολογίας και αντίθετα επιτυγχάνουμε τη διάσπαση του ινώδους ιστού που αποτελεί το βασικό συστατικό των δερματικών ουλών ακμής και το remodeling του κολλαγόνου, τη διέγερση δηλαδή της παραγωγής και την αναδιαμόρφωση των κολλαγόνων ινών του δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό με ταχύτατη και άριστη αποκατάσταση ακόμα και στα βαρύτερα περιστατικά της υφής του δέρματος, εξάλειψη των δερματικών ουλών ακμής , έντονη σύσφιξη των διατεταμένων δερματικών πόρων και παράλληλα μείωση των λεπτών ρυτίδων και τόνωση της φωτεινότητας του δέρματος , το οποίο φαίνεται πολύ πιο λείο, όμορφο και νεανικό.

Fractional CO2 Laser: Ασφαλής μέθοδος για την αντιμετώπιση των ουλών ακμής

Η μέθοδος αυτή για την αντιμετώπιση των ουλών ακμής, πέρα από το άριστο αισθητικό αποτέλεσμα είναι και απόλυτα ασφαλής με ελάχιστη ενόχληση για τον ασθενή. Με τη χρήση αναισθητικής κρέμας γίνεται παράλληλα ανώδυνη, ενώ μετά το τέλος της συνεδρίας το δέρμα του ασθενούς παρουσιάζει μια ήπια μόνο ερυθρότητα, η οποία υποχωρει τελείως σε 48 ώρες. Ο ασθενής μπορεί με τη χρήση αναπλαστικών κρεμών και αντηλιακής προστασίας να επιστρέψει άμεσα στην εργασία του χωρίς άλλους περιορισμούς, ενώ στα χέρια ενός εξειδικευμένου δερματολόγου η μέθοδος είναι παράλληλα και απόλυτα ασφαλής ως προς την εμφάνιση επιμολύνσεων ή δυσχρωμιών του δέρματος. Για την επίτευξη ενός άριστου αισθητικού αποτελέσματος στις ουλές ακμήςαπαιτούνται ανάλογα με τη βαρύτητα του περιστατικού 2-3 συνεδρίες, οι οποίες γίνονται σε μεσοδιαστήματα 1-2 μηνών, μετά το πέρας των οποίων επιτυγχάνουμε εντυπωσιακή βελτίωση των ουλών ακμής, λείανση της υφής του δέρματος, σύσφιξη των διεσταλμένων πόρων και ελαχιστοποίηση των λεπτών ρυτίδων.

Korinatzima.gr
Ώρες Ιατρείου:

Δευτερα : 15:00-21:00
Τριτη και Πεμπτη : 10:00-14:00 & 17:00-21:00
Τεταρτη και Παρασκευη: 10:00-18:00