Ζήστε την απόλυτη αναζωογόνηση με τις εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου από την Κορίνα Τζίμα. Καθαρίστε, ανανεώστε και αναδείξτε τη φυσική σας ομορφιά.

Δείτε και τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας εδώ.

therapeia_proswpou_upiresia_korina_tzima_1
Η πολυετη εμπειρια σε συνδιασμό με τη τεχνολογια

δημιούργησαν μία μοναδική εμπειρία υπηρεσίας..

Οι πιο εξελιγμένες θεραπείες προσώπου εφαρμόζονται στο Δερματολογικό μας Κέντρο για την αναζωογόνηση και μεταμόρφωση του προσώπου, το οποίο είναι όπως συχνά λέγεται ο καθρέφτης μας προς τον εξωτερικό κόσμο. Αποτελεί το βασικό σημείο έκφρασης της εξωτερικής μας εμφάνισης, το οποίο αντιλαμβάνονται και προσέχουν οι γύρω μας.
Δυστυχώς όμως, το πρόσωπό μας είναι και το βασικό σημείο στο οποίο η επίδραση της γήρανσης, σε συνάρτηση με τη συνεχή έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία και τη μόλυνση του περιβάλλοντος έχουν ως συνέπεια την εμφάνιση των βλαπτικών τους επιδράσεων. Οι βαθιές ρυτίδες, η χαλάρωση, η απώλεια συνολικά όγκου σε όλο το πρόσωπο, οι βαθιές γραμμές έκφρασης (π.χ. ρυτίδες του χαμόγελου γύρω από το στόμα), το θαμπό και αφυδατωμένο δέρμα είναι μερικές από τις επιδράσεις αυτές.

Η σύγχρονη ιατρική τεχνολογία στις θεραπείες προσώπου μας επιτρέπει σήμερα την αντιμετώπιση όλων των προαναφερόμενων προβλημάτων με εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Στο Δερματολογικό μας Κέντρο χρησιμοποιώντας τις πιο μοντέρνες ιατρικές μεθόδους θεραπειών προσώπου επιτυγχάνουμε να δώσουμε στο κουρασμένο, γηρασμένο, ταλαιπωρημένο πρόσωπο ουσιαστικές λύσεις:

Ενέσεις Botox

Προτείνονται για την αντιμετώπιση των ρυτίδων έκφρασης και τη χαλάρωση των έντονων συσπάσεων που δημιουργούν μόνιμες ρυτίδες στο δέρμα. Τυπικές θέσεις εφαρμογής είναι το μέτωπο, το μεσόφρυο και οι γραμμές έκφρασης γύρω από τα μάτια και το αποτέλεσμα της εφαρμογής της μεθόδου είναι ένα λείο, λαμπερό, ξεκούραστο, νεανικό και απόλυτα φυσικό πρόσωπο.

botox_upiresia_korina_tzima
ualouroniko_upiresia_korina_tzima_1

Δερματικά εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος

Προτείνονται για την αποκατάσταση των βαθιών ρυτίδων και αυλακώσεων, του συνολικού όγκου του προσώπου και της χαλάρωσης του περιγράμματος, των βαθιών ουλών ακμής, αλλά και για την αύξηση του όγκου των χειλιών με παράλληλη διόρθωση του περιγράμματός τους.

Η θεραπεία περιλαμβάνει την εφαρμογή εμφυτευμάτων υαλουρονικού οξέος σε όλες τις περιοχές του προσώπου, όπου υπάρχει χαλάρωση και απώλεια όγκου ή όταν απλώς θέλουμε να τονίσουμε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όπως τα χείλη και τα ζυγωματικά για μια πιο νεανική και θηλυκή εμφάνιση. Γίνεται χρήση εμφυτευμάτων διαφορετικής πυκνότητας ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περιοχής του προσώπου, μεγαλύτερης πυκνότητας στα σημεία που χρειαζόμαστε ανόρθωση λόγω της χαλάρωσης και πιο λεπτόρρευστα εμφυτεύματα σε περιοχές όπως οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια, το μέτωπο και τα χείλη.

Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί συστατικό του συνδετικού ιστού του δέρματός μας, οπότε πρόκειται για ένα απόλυτα φυσικό «δικό μας» συστατικό. Ως εκ τούτου δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις ή αντιδράσεις ξένου σώματος. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό μετά την εφαρμογή και καθώς απουσιάζουν απόλυτα οποιεσδήποτε άλλες παρενέργειες, η ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριότητές της, χωρίς κανέναν άλλο περιορισμό.

Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία εφαρμόζεται στις περιοχές του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ και περιλαμβάνει πολύτιμα ενυδατικά, συσφιγκτικά, θρεπτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά, τα οποία ενίονται στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος.

Το εξειδικευμένο πρωτόκολλο που εφαρμόζεται στο Δερματολογικό μας Κέντρο επιτυγχάνει μια υπέροχη τόνωση και ενυδάτωση της επιδερμίδας, την πρόληψη της εμφάνισης ρυτίδων, μια εντυπωσιακή λάμψη και φωτεινότητα του δέρματος , με αποτέλεσμα ένα δέρμα λαμπερό, φωτεινό, νεανικό και συνολικά ανανεωμένο!

mesotherapeia_upiresia_korina_tzima
microneedling_upiresia_korina_tzima_1

Microneedling

Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται για τη συνολική διέγερση και ενεργοποίηση του κολλαγόνου ιστού με την εμφάνιση τόνωσης και σύσφιγξης στο δέρμα των περιοχών του προσώπου και του λαιμού.

Μέσω της εφαρμογής ειδικού μηχανήματος επιτυγχάνεται η διέγερση των δερματικών κυττάρων με αποτέλεσμα την παραγωγή νέων, εξαιρετικής ποιότητας κολλαγόνων ινών που αποκαθιστούν την αρχιτεκτονική του προσώπου και κάνουν το δέρμα να δείχνει λείο, σφριγηλό, λαμπερό, με εντυπωσιακή βελτίωση των πόρων, της χαλάρωσης, αλλά και των ουλών ή σημαδιών ακμής.

Q-switch Laser

Η νεότερη τεχνολογία του Q-Switch Laser στοχεύει στην αφαίρεση των αντιαισθητικών καφέ κηλίδων και δυσχρωμιών από την περιοχή του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ και από τη ράχη των χεριών, οι οποίες δημιουργούνται λόγω της χρόνιας επίδρασης της ηλιακής ακτινοβολίας.

Με μια μόνο εφαρμογή, οι αντιαισθητικές καφέ κηλίδες και δυσχρωμίες απομακρύνονται ανώδυνα και με απόλυτη ασφάλεια, αφήνοντας το δέρμα λείο, καθαρό, με εντυπωσιακή βελτίωση του χρωματικού του τόνου.

q_switch_laser_upiresies_korina_tzima_1
autologi_mesotherapeia_prp_upiresia_korina_tzima_1

Αυτόλογη μεσοθεραπεία με τη μέθοδο Platelet-Rich Plasma (PRP)

Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία με τη μέθοδο Platelet-Rich Plasma (PRP) στηρίζεται στην εφαρμογή αυξητικών παραγόντων που υπάρχουν στο αίμα του ίδιου του ασθενούς. Αφού ληφθεί μια πολύ μικρή ποσότητα αίματος από τον ασθενή ακολουθεί η φυγοκέντρηση και η ειδική ενεργοποίηση των ανωτέρω παραγόντων. Στη συνέχεια ακολουθεί η εφαρμογή τους με μια ειδική, ανώδυνη τεχνική σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό και την περιοχή του ντεκολτέ.

Το αποτέλεσμα είναι να ενεργοποιούνται τα βλαστοκύτταρα του δέρματος με συνέπεια την περαιτέρω αναγέννηση των δερματικών κυττάρων και κολλαγόνων ινών, καθώς και την επιδιόρθωση βλαβών στην αρχιτεκτονική των δερματικών στιβάδων. Στο τέλος της θεραπείας το δέρμα ανανεώνεται ακόμα περισσότερο αποκτώντας μια ιδιαίτερα ελαστική υφή, ενώ παράλληλα αυξάνει η διαύγεια και η φωτεινότητά του.

Fractional CO2 Laser

Με την τεχνολογία του Fractional Laser επιτυγχάνουμε την απομάκρυνση των γηρασμένων δερματικών κυττάρων, τη δημιουργία νέων κολλαγόνων ινών, οι οποίες είναι υπεύθυνες για την αρχιτεκτονική του δέρματος και τη διόρθωση ατελειών όπως ουλές ακμής, πανάδες, δυσχρωμίες, διεσταλμένοι πόροι.

Η θεραπεία αυτή επιτυγχάνει τη συνολική σύσφιξη και λείανση της επιφάνειας του δέρματος το οποίο ξαναπαίρνει τη λαμπερή νεανική του μορφή.

To Fractional CO2 Laser επιτυγχάνει με τη δράση του με δύο βασικούς στόχους:
1. Την απομάκρυνση όλων των παλιών δερματικών κυττάρων από την περιοχή του προσώπου, διορθώνοντας έτσι τις λεπτές ρυτίδες που έχουν σχηματιστεί, τις πανάδες και τις δυσχρωμίες και κάνοντας το δέρμα να φαίνεται ομοιόμορφο, λείο και φωτεινό.
2. Την καταστροφή των παλιών, γηρασμένων κολλαγόνων ινών και τη δημιουργία νέων, ελαστικών ινών, με αποτέλεσμα τη σύσφιξη των διεσταλμένων πόρων και την τέλεια διόρθωση των παλιών σημαδιών και ουλών ακμής.
Στο τέλος των θεραπειών το δέρμα του προσώπου είναι λείο, ομοιογενές, φρέσκο και ιδιαίτερα σφριγηλό.

Με τη χρήση αναισθητικής κρέμας η θεραπεία γίνεται απόλυτα ανώδυνη, ενώ μια ελαφριά ερυθρότητα που εμφανίζεται στην περιοχή εφαρμογής του laser υποχωρεί ολοκληρωτικά μέσα σε 48 ώρες.

Ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της κάθε περίπτωσης, επιλέγεται ο κατάλληλος συνδυασμός θεραπειών που θα παρέχει στο πρόσωπό σας το βέλτιστο αποτέλεσμα αποκατάστασης της όψης, της υφής, της φωτεινότητας και της νεανικής του εμφάνισης.

Fractional_CO2_Laser_korina_tzima
Korinatzima.gr
Ώρες Ιατρείου:

Δευτερα : 15:00-21:00
Τριτη και Πεμπτη : 10:00-14:00 & 17:00-21:00
Τεταρτη και Παρασκευη: 10:00-18:00