Εννοιολογήστε τον εαυτό σας με τις εξειδικευμένες θεραπείες σώματος από την Κορίνα Τζίμα. Απολαύστε μια αναζωογονητική εμπειρία για απόλυτη ευεξία και ομορφιά.

Δείτε και τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας εδώ.

Laser_upiresia_korina_tzima_3

Θεραπείες σώματος. Νέες, επαναστατικές θεραπείες παρέχονται στο Δερματολογικό μας Κέντρο και αφορούν στο κεφάλαιο σώμα, το οποίο αποτελεί συχνά πονοκέφαλο για τους περισσότερους ανθρώπους, καθότι το πέρασμα των χρόνων οι ορμονικές αλλαγές, η εγκυμοσύνη, αλλά και η αυξομείωση κιλών αφήνουν ανεξίτηλα τα σημάδια τους πάνω του. Πολύ συχνά δε, ακόμα και η δίαιτα σε συνδυασμό με τη γυμναστική δεν καταφέρνουν να βελτιώσουν κάποιες προβληματικές περιοχές.

Στο Δερματολογικό Κέντρο Βορείων Προαστίων παρέχουμε τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικά ιατρικές θεραπείες σώματος για την αντιμετώπιση των προβληματικών ζωνών όπως είναι το τοπικό πάχος, η χαλάρωση, η κυτταρίτιδα και η απώλεια σφριγηλότητας. Ανάλογα με το περιστατικό οργανώνεται ένα ειδικό πρόγραμμα συνεδριών που καλύπτει με τον πιο ειδικό τρόπο, γρήγορα και αποτελεσματικά τις πραγματικές ανάγκες του κάθε ασθενούς.

Ανάμεσα στις θεραπείες σώματος που εφαρμόζονται ανήκουν οι:

Απορροφήσιμα νήματα για ανόρθωση και αντιμετώπιση της χαλάρωσης:

Με τη μέθοδο αυτή απορροφήσιμα ράμματα PDO, αλλά και νήματα ανόρθωσης τύπου Cogs τοποθετούνται στις περιοχές όπου επιθυμούμε ανόρθωση λόγω χαλάρωσης και απώλειας όγκου.
Η μέθοδος είναι γρήγορη, αναίμακτη, ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής. Τα απορροφήσιμα νήματα τοποθετούνται στις περιοχές όπου επιθυμούμε να επέμβουμε, κατω από την επιφάνεια του δέρματος, οπότε και δεν είναι ορατά. Με την ειδική τεχνική μας η τοποθέτησή τους επιτυγχάνει την άμεση ανόρθωση και διόρθωση της πάσχουσας περιοχής, ενώ στην πορεία τα νήματα απορροφώνται από τον ίδιο τον οργανισμό.

Επιπλέον, το αποτέλεσμα συνεχίζει διαρκώς να βελτιώνεται στην πορεία των ημερών, καθώς τα απορροφήσιμα νήματα και τα νήματα ανόρθωσης, πέραν της άμεσης ανόρθωσης και βελτίωσης του αισθητικού αποτελέσματος, διεγείρουν και τη σύνθεση κολλαγόνων ινών από το ίδιο το δέρμα, με αποτέλεσμα 3 μήνες μετά την τοποθέτησή τους, η αισθητική βελτίωση να είναι άριστη.

Η τοποθέτηση νημάτων στο σώμα βελτιώνει εντυπωσιακά και επιτυγχάνει σύσφιξη στις περιοχές χαλάρωσης όπως τα μπράτσα, την κοιλιά, τους μηρούς και γλουτούς με αποτέλεσμα μια συνολική, απόλυτα ασφαλή και αναίμακτη γλυπτική του σώματος.

Μεσοθεραπεία σώματος

Η πιο επαναστατική μέθοδος θεραπειών σώματος των τελευταίων ετών είναι η Μεσοθεραπεία σώματος, με την οποία γίνεται εφαρμογή ειδικών λιποδιαλυτικών ουσιών, όπως είναι η καφεΐνη, η φωσφατιδυλοχολίνη και το δεοξυχολικό οξύ, με τη χρήση ενέσεων απευθείας εντός του υποδορίου λίπους της περιοχής.
Η μέθοδος αυτή είναι απόλυτα ασφαλής και αναίμακτη, ενώ με τη χρήση ειδικού μηχανήματος εισαγωγής του υλικού εντός του λιπώδους ιστού γίνεται και απόλυτα ανώδυνη. Μετά το τέλος της κάθε συνεδρίας ο ασθενής επιστρέφει σε όλες τις δραστηριότητές του χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό.

Απαιτούνται 4-5 περίπου συνεδρίες ανάλογα με το περιστατικό, ενώ τα αποτελέσματα, τα οποία είναι ήδη ορατά από την πρώτη συνεδρία, είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά. Πιο συγκεκριμένα παρατηρείται εξαιρετική βελτίωση του τοπικού πάχους, του περιγράμματος μηρών, γλουτών, μπράτσων και κοιλιάς, με εξαφάνιση της όψης φλοιού πορτοκαλιού και με αποκατάσταση της σφριγηλής όψης του δέρματος.

Αξίζει να αναφερθεί εδώ ότι και πολλές κρέμες σώματος κατά της κυτταρίτιδας περιέχουν την ουσία καφεΐνη, η οποία όμως στην περίπτωση αυτή εφαρμόζεται μόνο στην επιφάνεια και όχι στο βάθος του υποδορίου λίπους όπου είναι απαραίτητη η δράση της. Η Μεσοθεραπεία επιτυγχάνει να εισάγει αυτά τα πολύτιμα λιποδιαλυτικά συστατικά ακριβώς εκεί που χρειάζονται και μπορούν να δράσουν, δηλαδή στο υποδόριο λίπος.

Το αποτέλεσμα είναι λίγες μέρες μόνο μετά την κάθε συνεδρία, η οποία μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος πάσχει, η ασθενής να παρατηρεί μείωση πόντων στις πάσχουσες περιοχές αλλά και ορατή βελτίωση της υφής του δέρματος με λείανσή του και υποχώρηση της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

Κρυολιπόλυση με τα νεότερα τεχνολογικά μηχανήματα:

Η κρυολιπόλυση είναι η μέθοδος με την οποία μέσω ενός ειδικού μηχανήματος εφαρμόζεται χαμηλή θερμοκρασία σε ζώνες τοπικού πάχους και αυξημένων λιποκυττάρων (fat freezing).

Η εφαρμογή της μεθόδου είναι απόλυτα ασφαλής και ανώδυνη και εφαρμόζεται με μια διαδικασία συνεχούς αναρρόφησης της προβληματικής περιοχής, έτσι ώστε το «πάγωμα του λίπους» και η εφαρμογή χαμηλής θερμοκρασίας να γίνεται ομοιόμορφα και μόνο στην πάσχουσα ζώνη.

Το αποτέλεσμα της κρυολιπογλυπτικής της πάσχουσας περιοχής είναι τα λιποκύτταρα να κρυσταλλώνονται και με φυσικές μεθόδους να απομακρύνονται από τον οργανισμό. Επιτυγχάνεται έτσι απώλεια ως και του 50% των λιποκυττάρων στην περιοχή εφαρμογής και εντυπωσιακή βελτίωση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας, η οποία εξακολουθεί να εξελίσσεται ως και 4 μήνες μετά το πέρας της συνεδρίας.

Ραδιοσυχνότητες

Η εφαρμογή της μεθόδου των ραδιοσυχνοτήτων στο δέρμα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της θερμοκρασίας, την αυξημένη αιμάτωση και τη σύσφιξη των ινών του κολλαγόνου ιστού, οι οποίες παρέχουν την απαραίτητη στήριξη στο δέρμα. Επιτυγχάνεται έτσι η διάσπαση του λιπώδους ιστού και η σύσφιξη και αναγέννηση του κολλαγόνου με αποτέλεσμα να καταπολεμάται η κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος και να βελτιώνεται η τονικότητα και ελαστικότητα του δέρματος σε μπράτσα, μηρούς, γάμπες, γλουτούς, κοιλιά, αλλά και σε κάθε πάσχουσα περιοχή.

Η θεραπεία είναι απόλυτα ασφαλής, καθώς το δέρμα θερμαίνεται ελεγχόμενα χωρίς να καταστρέφεται και δεν έχει καθόλου χρόνο ανάρρωσης, ώστε ο ασθενής να μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριότητές του.

Τα κύτταρα του λιπώδους ιστού, τα οποία καταστρέφονται απομακρύνονται φυσικά μέσω του λεμφικού μας συστήματος, ενώ παράλληλα η εφαρμοζόμενη θερμότητα και η κατά συνέπεια αυξημένη αιματική ροή προκαλούν σύσφιξη του συνδετικού ιστού του δέρματος. Απαιτείται ένα πρόγραμμα 8-10 συνεδριών κατά μέσο όρο για την επίτευξη ενός άριστου αισθητικά αποτελέσματος.

Cavitation

Η επαναστατική αυτή μέθοδος συνίσταται στην εφαρμογή χαμηλής έντασης υπερήχων εντος του λιπώδους ιστού. Το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία μικροφυσαλίδων εντός των λιποκυττάρων, οι οποίες στη συνέχεια διογκώνονται και προξενούν την υγροποίηση και την καταστροφή των λιποκυττάρων. Ο υγροποιημένος λιπώδης ιστός παραλαμβάνεται στη συνέχεια και μεταβολίζεται από τον οργανισμό και τελικά αποβάλλεται μέσω του λεμφικού και του ουροποιητικού συστήματος.

Η μέθοδος επιτυγχάνει σε έναν κύκλο 6-10 συνεδριών μια απόλυτα ασφαλή και αναίμακτη λιποδιάλυση με τους περισσότερους ασθενείς να διαπιστώνουν μια εντυπωσιακή μείωση του τοπικού πάχους στην εφαρμοζόμενη περιοχή από 2-10 εκατοστά μετά την πρώτη κιόλας εφαρμογή, αποτέλεσμα που βελτιώνεται συνεχώς με την πάροδο των συνεδριών.

Korinatzima.gr
Ώρες Ιατρείου:

Δευτερα : 15:00-21:00
Τριτη και Πεμπτη : 10:00-14:00 & 17:00-21:00
Τεταρτη και Παρασκευη: 10:00-18:00