Αναδείξτε τη φυσική ομορφιά των χειλιών σας με την εφαρμογή υαλουρονικού οξέος από την Κορίνα Τζίμα. Φροντίδα που δίνει λάμψη και πλούσιο όγκο.

Δείτε και τις υπόλοιπες υπηρεσίες μας εδώ.

Το υαλουρονικό οξύ για τα χείλη χρησιμοποιείται για να εκπληρώσει το όνειρο κάθε γυναίκας για λαμπερά, περιγεγραμμένα, σαρκώδη χείλη που στο παρελθόν μόνο λίγες, προικισμένες από τη φύση γυναίκες μπορούσαν να απολαμβάνουν. Ακόμα και αυτές όμως οι περιπτώσεις γυναικών με πλούσια από τη φύση τους χείλη παρατηρούσαν μέχρι σήμερα την εικόνα των χειλιών τους να αλλοιώνεται με την πάροδο των ετών, λόγω της επίδρασης του παράγοντα της γήρανσης σε συνδυασμό με εξωτερικούς βλαπτικούς, περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως αυτόν του καπνίσματος.

Σήμερα όμως, με την πρόοδο της Αισθητικής Δερματολογίας υπάρχει η μέθοδος της εφαρμογής υαλουρονικού οξέος για τα χείλη, ώστε με τον πλέον φυσικό και αισθητικά καλαίσθητο τρόπο, το όνειρο για την απόκτηση όμορφων, νεανικών χειλιών να γίνεται πραγματικότητα.

Η μέθοδος χρήσης του υαλουρονικού οξέος για τα χείλη είναι τόσο ασφαλής και επιτυχημένη, ώστε το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων που ασχολούνται με το χώρο της μόδας και του θεάματος, να υποβάλλεται σε αυτήν τακτικά για την αύξηση ή και απλώς τη διατήρηση όμορφων, σαρκωδών, νεανικών χειλιών.

Με ποιον τρόπο όμως μπορεί το υαλουρονικό οξύ για τα χείλη να επιτύχει αύξηση του μεγέθους και πάχους των χειλιών, διατηρώντας παράλληλα τη φυσική, νεανική εμφάνισή τους;

Την τελευταία δεκαετία η χρήση υαλουρονικού οξέος για τα χείλη, τόσο για την αύξηση του μεγέθους τους, όσο και για και τη διόρθωση του περιγράμματος αποτέλεσε μια πραγματική επανάσταση στο χώρο της Αισθητικής Δερματολογίας. Σε αντίθεση με τη σιλικόνη που παλαιότερα χρησιμοποιούνταν, το υαλουρονικό οξύ αποτελεί φυσικό συστατικό του ανθρώπινου συνδετικού ιστού και αποτελεί στηρικτικό δομικό στοιχείο της αρχιτεκτονικής του δέρματος και κατ’επέκταση των χειλιών.

Για γενετικούς λόγους, πολλοί άνθρωποι υπολείπονται υαλουρονικού οξέος στην περιοχή των χειλιών, οπότε τα χείλη τους δείχνουν λεπτά και άτονα, ενώ στα πλαίσια της φυσιολογικής διαδικασίας της γήρανσης, ακόμα και οι άνθρωποι με πλούσια, σαρκώδη χείλη παρατηρούν με την πάροδο των ετών να μειώνονται σε μέγεθος, καθώς αρχίζει να μειώνεται η φυσιολογική παραγωγή από τον οργανισμό υαλουρονικού οξέος. Το πρόβλημα είναι ακόμα εντονότερο σε καπνιστές, όπου η επίδραση της νικοτίνης έχει ως αποτέλεσμα την ακόμα ταχύτερη απώλεια υαλουρονικού οξέος στην περιοχή.

Και στις δυο αυτές μεγάλες κατηγορίες, η προσθήκη καθαρού, παρασκευασμένου στο εργαστήριο υαλουρονικού οξέος για τα χείλη σε ενέσιμη μορφή, έχει ως αποτέλεσμα την άμεση αύξηση του μεγέθους των χειλιών και τη διόρθωση του περιγράμματός τους, έτσι ώστε αμέσως μετά την εφαρμογή αυτά να φαίνονται πλούσια σαρκώδη, λαμπερά και νεανικά.

Υαλουρονικό οξύ για τα χείλη: Τρόποι εφαρμογής

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και διαρκεί ελάχιστη ώρα. Μια ώρα πριν την εφαρμογή του υαλουρονικού οξέος για τα χείλη γίνεται επάλειψη αναισθητικής κρέμας στην περιοχή, προκειμένου η διαδικασία να γίνει απολύτως ανώδυνη. Εν συνεχεία το υαλουρονικό οξύ εγχύεται με τη μορφή ένεσης εντός των χειλιών για να αυξηθεί ο όγκος τους, ενώ παράλληλα διορθώνεται το περίγραμμα των χειλιών, ώστε να δείχνουν ακόμα πιο καλοσχηματισμένα και σαρκώδη.

Η ποσότητα και τα σημεία όπου θα προστεθεί το υαλουρονικό οξύγια τα χείλη, ώστε να επιτευχθούν χείλη νεανικά, λαμπερά και θηλυκά, αλλά με διατήρηση παράλληλα ενός φυσικού αποτελέσματος είναι αποτέλεσμα του συνδυασμού των αναγκών του ασθενούς ,αλλά φυσικά και της εμπειρίας του εξειδικευμένου ιατρού ο οποίος είναι υπεύθυνος για να υποδείξει την αισθητικά βέλτιστη λύση.

Υαλουρονικό οξύ για τα χείλη: Πόσο συχνά είναι απαραίτητη η εφαρμογή της μεθόδου και υπάρχει το ενδεχόμενο να προκύψουν παρενέργειες;

Δεδομένου ότι το υαλουρονικό οξύ αποτελεί φυσικό στοιχείο του οργανισμού μας, η μέθοδος εφαρμογής του είναι απόλυτα ασφαλής. Μετά τη συνεδρία μπορεί να εμφανιστεί μόνο ένα ήπιο οίδημα στην περιοχή, το οποίο υποχωρεί πλήρως σε 24 ώρες, ενώ λοιπές αντιδράσεις αναφέρονται εξαιρετικά σπάνια στην ιατρική βιβλιογραφία, καθιστώντας τη μέθοδο αυτή μια από τις ασφαλέστερες της Αισθητικής Δερματολογίας.

Για τη διατήρηση ενός τέλειου αισθητικά αποτελέσματος απαιτείται επανάληψη της συνεδρίας εφαρμογής του υαλουρονικού οξέος για τα χείλη μετά από 9-12 μήνες, καθώς το υαλουρονικό οξύ ως φυσικό συστατικό του οργανισμού προοδευτικά αποδομείται από ειδικά ένζυμα.

Διαπιστώνουμε επομένως ότι η εφαρμογή υαλουρονικού οξέος για τα χείλη επιτυγχάνει με φυσικό και απόλυτα ασφαλή τρόπο και για μεγάλο χρονικό διάστημα την απόκτηση όμορφων, νεανικών, σαρκωδών χειλιών που δείχνουν λαμπερά και καλοσχηματισμένα είτε σε άτομα που από τη φύση τους διαθέτουν άτονα και λεπτά χείλη, είτε σε ανθρώπους που με την πάροδο των ετών παρατηρούν αλλοίωση της εικόνας των χειλιών που διέθεταν σε νεανική ηλικία και επιθυμούν να τα ξαναποκτήσουν.

Korinatzima.gr
Ώρες Ιατρείου:

Δευτερα : 15:00-21:00
Τριτη και Πεμπτη : 10:00-14:00 & 17:00-21:00
Τεταρτη και Παρασκευη: 10:00-18:00