Θεραπείες προσώπου-new

Οι πιο εξελιγμένες θεραπείες προσώπου εφαρμόζονται στο Δερματολογικό μας Κέντρο για την αναζωογόνηση και μεταμόρφωση του προσώπου μας, το οποίο αποτελεί όπως συχνά λέγεται τον καθρέφτη μας προς τον εξωτερικό κόσμο,το βασικό σημείο έκφρασης της εξωτερικής μας εμφάνισης, το οποίο αντιλαμβάνονται και προσέχουν οι γύρω μας.

Δυστυχώς όμως, το πρόσωπό μας είναι είναι και το βασικό σημείο στο οποίο η επίδραση της γήρανσης, σε συνάρτηση με τη συνεχή έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία και τη μόλυνση του περιβάλλοντος έχουν ως συνέπεια την εμφάνιση των βλαπτικών τους επιδράσεων, όπως είναι οι βαθιές ρυτίδες, η χαλάρωση, η απώλεια συνολικά όγκου σε όλο το πρόσωπο, οι βαθιές γραμμές έκφρασης( π.χ. ρυτίδες του χαμόγελου γύρω από το στόμα), το θαμπό και αφυδατωμένο δέρμα.

Η σύγχρονη ιατρική τεχνολογία στις θεραπείες προσώπου μας επιτρέπει επιτυχώς σήμερα την αντιμετώπιση όλων των προαναφερόμενων προβλημάτων. Στο Δερματολογικό μας Κέντρο χρησιμοποιώντας τις πιο μοντέρνες ιατρικές μεθόδους θεραπειών προσώπου επιτυγχάνουμε να δώσουμε στο κουρασμένο, γηρασμένο, ταλαιπωρημένο πρόσωπο ουσιαστικές λύσεις :

1.Θεραπείες προσώπου : Ενέσεις Botox για την αντιμετώπιση των δυναμικών ρυτίδων και τη χαλάρωση των έντονων συσπάσεων που δημιουργούν μόνιμες ρυτίδες στο δέρμα

2. Θεραπείες προσώπου : Δερματικά εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος για την αποκατάσταση των βαθιών ρυτίδων και αυλακώσεων, του συνολικού όγκου του προσώπου και της χαλάρωσης, του περιγράμματος του προσώπου, των βαθιών ουλών ακμής, αλλά και για την αύξηση του όγκου των χειλιών με παράλληλη διόρθωση του περιγράμματός τους.

Η θεραπεία περιλαμβάνει την εφαρμογή εμφυτευμάτων υαλουρονικού οξέος σε όλες τις περιοχές του προσώπου, όπου υπάρχει χαλάρωση και απώλεια όγκου ή όταν απλώς θέλουμε να τονίσουμε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όπως τα χείλη και τα ζυγωματικά για μια πιο νεανική και θηλυκή εμφάνιση. Γίνεται χρήση εμφυτευμάτων διαφορετικής πυκνότητας ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περιοχής του προσώπου, μεγαλύτερης πυκνότητας στα σημεία που χρειαζόμαστε ανόρθωση λόγω της χαλάρωσης και πιο λεπτόρρευστα εμφυτεύματα σε περιοχές όπως οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια, το μέτωπο και τα χείλη.

Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί συστατικό του συνδετικού ιστού του δέρματός μας, οπότε πρόκειται για ένα απόλυτα φυσικό «δικό μας» συστατικό. Ως εκ τούτου δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις ή αντιδράσεις ξένου σώματος. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό μετά την εφαρμογή και καθώς απουσιάζουν απόλυτα οποιεσδήποτε άλλες παρενέργειες, η ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριότητές της, χωρίς κανέναν άλλο περιορισμό.

3. Θεραπείες προσώπου :Μεσοθεραπεία με πολύτιμα ενυδατικά, συσφιγκτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά για τόνωση, ενυδάτωση του δέρματος, πρόληψη της εμφάνισης ρυτίδων, για ένα δέρμα πιο λαμπερό, φωτεινό και νεανικό

4. Θεραπείες προσώπου : Microneedling για συνολική διέγερση και ενεργοποίηση του κολλαγόνου ιστού με την εμφάνιση τόνωσης και σύσφιγξης στο δέρμα των περιοχών του προσώπου και του λαιμού

5. Θεραπείες προσώπου :Laser αφαίρεσης αντιαισθητικών καφέ κηλίδων και δυσχρωμιών από την περιοχή του προσώπου, του ντεκολτέ και από τη ράχη των χεριών, οι οποίες δημιουργούνται λόγω της χρόνιας επίδρασης της ηλιακής ακτινοβολίας

Ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της κάθε περίπτωσης, επιλέγεται ο κατάλληλος συνδυασμός θεραπειών που θα παρέχει στο πρόσωπό σας το βέλτιστο αποτέλεσμα αποκατάστασης της όψης, της υφής, της φωτεινότητας και της νεανικής του εμφάνισης.

6. Θεραπείες προσώπου: Αυτόλογη μεσοθεραπεία με τη μέθοδο Platelet-Rich Plasma (PRP):

Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία με τη μέθοδο Platelet-Rich Plasma (PRP) στηρίζεται στην εφαρμογή αυξητικών παραγόντων που υπάρχουν στο αίμα του ίδιου του ασθενούς. Αφού ληφθεί μια πολύ μικρή ποσότητα αίματος από τον ασθενή ακολουθεί η φυγοκέντρηση και η ειδική ενεργοποίηση των ανωτέρω παραγόντων. Στη συνέχεια ακολουθεί η εφαρμογή τους με μια ειδική, ανώδυνη τεχνική σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό και την περιοχή του ντεκολτέ.

Το αποτέλεσμα είναι να ενεργοποιούνται τα βλαστοκύτταρα του δέρματος με συνέπεια την περαιτέρω αναγέννηση των δερματικών κυττάρων και κολλαγόνων ινών, καθώς και την επιδιόρθωση βλαβών στην αρχιτεκτονική των δερματικών στιβάδων. Στο τέλος της θεραπείας το δέρμα ανανεώνεται ακόμα περισσότερο αποκτώντας μια ιδιαίτερα ελαστική υφή, ενώ παράλληλα αυξάνει η διαύγεια και η φωτεινότητά του.

7. Θεραπείες προσώπου :Fractional CO2 Laser

Με την τεχνολογία του Fractional Laser επιτυγχάνουμε την απομάκρυνση των γηρασμένων δερματικών κυττάρων , τη δημιουργία νέων κολλαγόνων ινών, οι οποίες είναι υπεύθυνες για την αρχιτεκτονική του δέρματος, τη διόρθωση ατελειών όπως ουλές ακμής, πανάδες, δυσχρωμίες, διεσταλμένοι πόροι και εν τέλει τη συνολική σύσφιξη και λείανση της επιφάνειας του δέρματος, το οποίο ξαναπαίρνει τη λαμπερή νεανική του μορφή. To Fractional CO2 Laser επιτυγχάνει με τη δράση του δύο βασικούς στόχους:

  1. Την απομάκρυνση όλων των παλιών δερματικών κυττάρων από την περιοχή του προσώπου, διορθώνοντας έτσι τις λεπτές ρυτίδες που έχουν σχηματιστεί, τις πανάδες και τις δυσχρωμίες και κάνοντας το δέρμα να φαίνεται ομοιόμορφο, λείο και φωτεινό.
  2. Την καταστροφή των παλιών, γηρασμένων κολλαγόνων ινών και τη δημιουργία νέων, ελαστικών ινών, με αποτέλεσμα τη σύσφιξη των διεσταλμένων πόρων και την τέλεια διόρθωση των παλιών σημαδιών και ουλών ακμής. Στο τέλος των θεραπειών το δέρμα του προσώπου είναι λείο, ομοιογενές, φρέσκο και ιδιαίτερα σφριγηλό.
    Με τη χρήση αναισθητικής κρέμας η θεραπεία γίνεται απόλυτα ανώδυνη, ενώ μια ελαφριά ερυθρότητα που εμφανίζεται στην περιοχή εφαρμογής του laser υποχωρεί ολοκληρωτικά μέσα σε 48 ώρες.