Αντιμετώπιση τριχόπτωσης και αλωπεκιών

Η τριχόπτωση και οι αλωπεκίες αντιμετωπίζονται στο Δερματολογικό Κέντρο Βορείων Προαστίων με τη χρήση των πιο εξελιγμένων ιατρικών μεθόδων όσον αφορά στη διάγνωση και θεραπεία όλων των μορφών τους, όπως της ανδρογεννετικής αλωπεκίας, της διάχυτης τριχόπτωσης, της γυροειδούς αλωπεκίας κ.α.

Τεχνικές διάγνωσης και θεραπείας για τριχόπτωση και αλωπεκίες

Με όπλο μας για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης τις νεότερες διαγνωστικές μεθόδους της Τριχοσκόπησης, αλλά και της διενέργειας Τριχοριζογράμματος μπορούμε πλέον να κάνουμε μια λεπτομερή μικροσκοπική ανάλυση της δομής της τρίχας του ασθενούς, μέσω της οποίας καταλήγουμε στη διάγνωση της πάθησης από την οποία πάσχει.

Επιπλέον, οι διαγνωστικές μέθοδοι της Τριχοσκόπησης και του Τριχοριζογράμματος , οι οποίες μας δίνουν πολύτιμα στοιχεία και για τη θεραπευτική αντιμετώπιση της κάθε πάθησης ξεχωριστά. Ανάλογα με τη βαρύτητα και τις ιδιαιτερότητες του κάθε περιστατικού τριχόπτωσης παρέχεται η πλέον κατάλληλη και επιστημονικά τεκμηριωμένη μέθοδος αντιμετώπισης είτε με τη μορφή της τοπικής θεραπείας, είτε με τη χορήγηση συστηματικής αγωγής, με τις οποίες επιτυγχάνεται γρήγορη και ορατή βελτίωση του προβλήματος.

Επιπλέον, η Τριχόπτωση στο Δερματολογικό μας Κέντρο αντιμετωπίζεται με τη μορφή της Μεσοθεραπείας Τριχωτού Κεφαλής, μέσω της οποίας πολύτιμα συστατικά, βιταμίνες, αμινοξέα και αυξητικοί παράγοντες εγχύονται με μια ειδική, ανώδυνη τεχνική στο δέρμα του τριχωτού της κεφαλής με αποτέλεσμα την ενεργοποίηση των κυττάρων του θύλακα της τρίχας, την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και την εμφάνιση νέων υγιών τριχών στις πάσχουσες περιοχές.