Θεραπείες ονύχων

Θεραπείες Ονύχων. Οι παθήσεις των ονύχων είναι ιδιαίτερα σημαντικές, καθώς επηρεάζουν σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού, ενώ στην πλειοψηφία τους είναι χρόνιες, επίμονες και ανθεκτικές στην αντιμετώπισή τους.

Η μυκητίαση, καθώς και όλες οι υπόλοιπες παθήσεις των νυχιών αντιμετωπίζονται στο Δερματολογικό μας Κέντρο με τις νεότερες μεθόδους της φαρμακολογίας και της ιατρικής τεχνολογίας.

Τρόποι αντιμετώπισης.

Διαθέτουμε τις νεότερες διαγνωστικές και θεραπευτικές μεθόδους για την αντιμετώπιση ολόκληρου του φάσματος των παθήσεων των ονύχων, όπως χρόνιες ονυχομυκητιάσεις, ονυχοδυστροφίες αλλά και είσφρυση όνυχος.

Στις μεθόδους αντιμετώπισης της μυκητίασης των νυχιών περιλαμβάνεται και η χρήση laser για την αντιμετώπιση ανθεκτικών στη θεραπεία ονυχομυκητιάσεων, αλλά και η χειρουργική αντιμετώπιση με τις νεότερες χειρουργικές τεχνικές για σοβαρές περιπτώσεις αλλοίωσης του πάσχοντος νυχιού, με άριστο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

Επιπλέον επιτελείται βιοψία όνυχος, αλλά και άμεσο παρασκεύασμα-Μικροσκόπηση ονύχων για τη διάγνωση της μυκητίασης των νυχιών.

Ρωτήστε μας για τις θεραπείες ονύχων που διαθέτουμε και λύστε μία για πάντα το πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί.